Gyerehozzánk fallabdázni

Fallabda

Profi oktatók a goldban

Oktatóink

Focizz a Goldban

Teremfoci

Jó hangulat és kemény edzés?

Iron Box!

Tudj meg többet Alakformáló és Keleti Masszázs stúdiónkról

Szépség

Kattints ide aktuális árlistáinkhoz

Sport

Reggeltől estig várunk a többszörös díjnyertes Bisztró vendéglőnkben

Gold Bisztró
  • Sport

    Kattints ide aktuális árlistáinkhoz

  • Szépség

    Tudj meg többet Alakformáló és Keleti Masszázs stúdiónkról

  • Gold Bisztró

    Reggeltől estig várunk a többszörös díjnyertes Bisztró vendéglőnkben

Azért szeretek ide járni, mert tényleg remek edzők dolgoznak itt, azon, hogy akik hozzájuk járnak személyi edzésre, azokból az emberekből kihozzák a maximumot és a legjobb tudásukkal segítsék a folyamatos fejlődésüket!

Azért szeretek ide járni, mert...

Két évvel ezelőtt elhatároztam, hogy újra elkezdek rendszeresen sportolni. Így elkezdtem keresgélni a számomra megfelelő edzőtermet és persze a legjobb személyi edzőt. Ekkor ajánlotta az egyik barátnőm a Gold Centert. Azt mondta nekem, hogyha jó edzőt szeretnék, akkor jöjjek ide, itt megtalálom! Ő ide járt Vigassy Sacihoz, akitől rengeteget tanult. Szóval így én is elkezdtem járni hozzá, és szintén nagyon sokat tanultam Tőle.

Ezalatt az idő alatt megismerhettem a többi személyi edzőt, és láthattam, hogy milyen alaposan végzik a munkájukat, és milyen hatalmas szakmai tudással rendelkeznek. Közben kipróbáltam még néhány csoportos órát is, mint például: Tatarek Rezső iron box óráját, Pálinkás Csaba kettlebell óráját, és Sárig Hajni jóga óráját is. Ezek közül már az első alkalommal nagyon megtetszett a kettlebell és az iron box, amire el is kezdtem rendszeresen járni. Jó hangulatú órák, remek szakemberekkel!!! Idén januártól viszont elkezdtem egy teljesen más jellegű edzést, amihez Marton Enikő segítségét kértem. Ő az a személyi edző, aki a testépítés területén is hatalmas szakmai tudással rendelkezik, és segít a táplálkozással kapcsolatos kérdésekben, az egészséges és változatos étrend kialakításában.

Röviden összefoglalva, azért szeretek ide járni, mert tényleg remek edzők dolgoznak itt, azon, hogy akik hozzájuk járnak személyi edzésre, azokból az emberekből kihozzák a maximumot és a legjobb tudásukkal segítsék a folyamatos fejlődésüket!

Kérdésed van?
Tedd fel:

Partnereink: