Gyerehozzánk fallabdázni

Fallabda

Profi oktatók a goldban

Oktatóink

Focizz a Goldban

Teremfoci

Jó hangulat és kemény edzés?

Iron Box!

Tudj meg többet Alakformáló és Keleti Masszázs stúdiónkról

Szépség

Kattints ide aktuális árlistáinkhoz

Sport

Reggeltől estig várunk a többszörös díjnyertes Bisztró vendéglőnkben

Gold Bisztró
  • Sport

    Kattints ide aktuális árlistáinkhoz

  • Szépség

    Tudj meg többet Alakformáló és Keleti Masszázs stúdiónkról

  • Gold Bisztró

    Reggeltől estig várunk a többszörös díjnyertes Bisztró vendéglőnkben

Gold Bisztró

Étterem

A Gold Bisztró a Budafoki úton, a Gold Szabadidőközpont szívében, messze a belvárostól, a squash pályák gyűrűjében található. A hely jelenlegi szellemiségének életre keltője a kézműves borairól elhíresült Szentesi József volt.

Koncepciónk, hogy a magyar gasztronómiában végbemenő forradalmi változásokkal lépést tartva igyekezzünk hétről hétre olyan ételsorral előállni, amivel aktív részesei lehetünk ennek a folyamatnak. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi, friss, hazai alapanyagok megbízható forrásokból -piacról, biofarmról- való beszerzésére, ételeink sous-vide technológiával készülnek, ami úttörőnek számít napjaink gasztronómiájában. Mindemellett, amire lehetőségünk van, házon belül állítjuk elő, rendszeresen találkozhatnak a vendégek, házi sütésű kenyérrel, házi lekvárral, savanyúsággal, míg desszertjeinket éttermünk saját cukrásza készíti el. A vendégkör nagy részét a környékbeli irodaházak dolgozói teszik ki. Célunk az ő magas színvonalú ebédeltetésük megoldása, az igényeikhez való alkalmazkodás.

Elsősorban ebédmenünkről vagyunk ismertek, de rendszeresen szervezünk borvacsorákat, egyéb céges rendezvényeket tovább bővítve ezzel vendégkörünket. Az étterem speciális elhelyezkedése következtében gondoltunk a sportolni betérő vendégeinkre is, így aktuális menünkben külön hangsúlyt adunk az egészségesebb, kalóriaszegényebb ételeknek. Mindez persze mit sem érne, ha ételeinket elérhetetlen áron kínálnánk. Azonban erről szó sincs: fontosnak tartjuk bebizonyítani, hogy elérhető áron is lehet színvonalas, igényes, az átlagot magasan felülmúló ebédet elkészíteni.

Bátran kijelenthetjük, hogy ár-érték arányban ma verhetetlenek vagyunk. Végeredményül elmondhatjuk, hogy ha Ön a Gold Bisztrót választja, szokatlan kissé eklektikus környezetben és különleges íz élményben részesülhet.

Kérdésed van?
Tedd fel:

Partnereink: